Advies voor scholen en opleidingsinstituten

Het Nederlands Veiligheidsinstituut adviseert scholen en opleidingsinstituten om het onderwerp Veiligheid goed op de kaart te zetten. Vroeg beginnen met veiligheid is een belangrijk credo binnen het Nederlands Veiligheidsinstituut. 

Het Nederlands Veiligheidsinstituut helpt u met adviezen over:

  • lesprogramma's voor bepaalde leeftijdscategorieen
  • maatwerk lesprogramma's 
  • implementatie lesprogramma
  • uitvoering lesprogramma's 
Gespecialiseerd: Train de trainer voor docenten

Het Nederlands Veiligheidsinstituut is gespecialiseerd in 'Train de trainer'. Professionals van het Nederlands Veiligheidsinstituut zorgen voor maatwerk advisering, begeleiding, coaching en training van docenten. Dit programma is er op gericht om docenten zelfstandig onderwijs te geven op veiligheidsgebied aan leerlingen. Dit programma richt zich op docenten die werkzaam zijn in het basis- en middelbaaronderwijs. 

Het programma 'Train de trainer' bestaat niet alleen uit de educatie en begeleiding van docenten, maar ook bestaat de mogelijkheid om de onderwijspakketten van het Nederlands Veiligheidsinstituut onderdeel uit te laten maken van het bestaande onderwijsprogramma. Het Nederlands Veiligheidsinstituut heeft daarvoor speciaal ontwikkelde pakketten die door de school of opleidingsinstituut eenvoudig op te nemen en te gebruiken te zijn. Vraag eens naar ons programma 'Train de trainer'. 

Nu inschrijven VK Masterclass

Nu nog aanmelden!

Download nu het
inschrijfformulier

Leveringsvoorwaarden

Inschrijfformulier