Wat is de kwaliteit van uw veiligheidsproces?

In elke organisatie komt het onderwerp veilig werken voor. Al dan niet als fysiek veiligheidsonderwerp, maar ook als proces. Of het nu gaat of uw medewerkers om kunnen gaan in praktische zin met veiligheidsonderwerpen (waar hangt de brandblusser en hoe werkt deze precies?) tot het beschrijven van een proces voor een audit. 

Het Nederlands Veiligheidsinstituut en haar partners helpen u om het proces Veiligheid in beeld te brengen, goed te beschrijven en uw organisatie en medewerkers om te leren gaan met het begrip Veiligheid. Onze adviserende professionals verzorgen een interne audit om het niveau van Veiligheid binnen uw organisatie te toetsen en te rapporteren. 

Op welke trede staat u van de veiligheidsladder

Durft u een interne audit aan?

Veiligheid is ook een kwestie van verantwoordelijkheid nemen. De processen rond Veiligheid zijn enorm en divers. Wij wijzen u op deze processen door met u een interne audit uit te voeren op het gebied van veiligheidsaspecten. Of u nu een non-profitorganisatie bent, een commerciële onderneming of een opleidingsinstituut. De vraag die u zich nu al kunt stellen is of uw organisatie een professionele audit kan doorstaan. Zijn uw medewerkers bekend met veiligheidsinstructies, zijn de veiligheidsprocessen goed geïmplementeerd binnen uw organisatie en is er planvorming als het om veiligheidsonderwerpen gaat.

Durft u een interne audit uit te laten voeren door één van de partners van het Nederlands Veiligheidsinstituut? Wij nodigen u uit om eens contact op te nemen om uw processen te laten toetsen en vervolgens samen met het Nederlands Veiligheidsinstituut te optimaliseren naar een 'veilig' niveau.

Nu inschrijven VK Masterclass

Nu nog aanmelden!

Download nu het
inschrijfformulier

Leveringsvoorwaarden

Inschrijfformulier